Έχετε Μαύρους Kύκλους; κι όμως υπάρχει λύση!

Τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που παρατηρούμε  σ έναν άνθρωπο και σίγουρα μπορούν να αποκαλύψουν ακόμα και την ηλικία μας ανάλογα με το πόσο ξεκούραστα δείχνουν. Οι μαύροι κύκλοι, είναι ένα απ τα πιο συχνά προβλήματα της περιοχής των ματιών. Απασχολεί μεγάλο ποσοστό  ανθρώπων και καλούμαστε για αισθητικούς κυρίως λόγους να απαλλαγούμε!!!!

Μια από τις πιο συχνές αιτίες εμφάνισης των μαύρων κύκλων, είναι η κούραση και η έλλειψη ύπνου, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και όταν έχουμε σηκωθεί μόλις απ το κρεβάτι η σκιά κάτω απ τα μάτια μας να καθρεφτίζεται ήδη.

kykloi

Ένας ακόμα πολύ συχνός παράγοντας εμφάνισης του αντιαισθητικού αυτού φαινομένου,είναι η κληρονομικότητα και η κατακράτηση υγρών.

Η ύπαρξη μιας φλεγμονής ( βλεφαρίτιδα ή αλλεργική επιπεφυκίτιδα) και η έντονη τριβή της περιοχής μπορεί να προκαλέσουν το σπάσιμο των μικροαγγείων με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο.

Επιπλέον, όσο μεγαλώνουμε οι αποθήκες λίπους μειώνονται και οι μυς γύρω απ την περιοχή των ματιών χαλαρώνουν.

Οι μαύροι κύκλοι δεν είναι άλλο από τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής, τα οποία γίνονται εμφανή είτε επειδή έχουν υποστεί κάποια διαστολή, είτε επειδή το δέρμα της περιοχής έχει λεπτύνει με αποτέλεσμα να γίνονται ορατές οι φλέβες και τα αγγεία δίνοντας έτσι ένα πιο σκούρο χρώμα.

Η Μεσοθεραπεία με νέα ειδικά προιόντα υαλουρονικού και κοκτέιλ βιταμινών με επανάληψη συνεδριών κάθε δεκαπέντε μέρες κάνει το πρόβλημα να φαίνεται στο ελάχιστο.

Ενδείκνυται  για :

  • Μαύρους κύκλους
  • Δυσχρωμίες
  • Κουρασμένη όψη
  • Μειώνει την κατακράτηση υγρών της περιοχής
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και την αιματική κυκλοφορία
  • Ενυδατώνει και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος