Δερμοαπόξεση – Λαμπερό Πρόσωπο

Δερμοαπόξεση – Λαμπερό Πρόσωπο

Θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται πιο φωτεινό, φρέσκο και ανανεωμένο από την πρώτη κιόλας θεραπεία;

Η Δερμοαπόξεση  είναι μια θεραπεία που με την βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής  Laser αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος . Akmh

Πρόκειται για μια εντελώς ανώδυνη-γρήγορη και ευχάριστη θεραπεία που ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος αλλά και σε κάθε ηλικία, με εμφανή τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά.

Είναι μια ασφαλής μέθοδος ανάπλασης του δέρματος που καθαρίζει σε βάθος ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αντικαθιστώντας τα με νέα υγιή. Πραγματοποιείται με ειδική αποστειρωμένη και υποαλλεργική κεφαλή ενώ δεν έχει καμία απολύτως αντένδειξη ή παρενέργεια.

  • Αν έχω ακμή μπορώ να κάνω τη θεραπεία;

Δεν εφαρμόζεται η θεραπεία αν η ακμή είναι σε έξαρση . Αντιθέτως ενδείκνυται σε δέρματα που έχουν λάβει θεραπεία και υπάρχουν σημάδια (ουλές) της ακμής.

  • Πόση ώρα διαρκεί ;

Η διάρκεια μιας συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή (πρόσωπο,σώμα) καθώς και από την κατάσταση του δέρματος. Ο μέσος χρόνος θεραπείας κυμαίνεται από 15-20 λεπτά.

  • Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί ;

Εκτός απ το πρόσωπο, μπορεί να εφαρμοστεί σε λαιμό, ντεκολτέ, πλάτη, αγκώνες και πτέρνες.

  • Πότε θα δω αποτελέσματα ;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία, με το τέλος της οποίας η υφή και η εμφάνιση του δέρματος είναι σαφώς βελτιωμένη.

  • Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες ;

Φυσικά και μπορεί να συνδυαστεί με ασφάλεια με  χημικά peeling και μεσοθεραπεία για πλήρη ενυδάτωση με υαλουρονικό και κοκτέιλ βιταμινών.